DPLAN – Det lønner seg å snakke med oss om dugnader!

Målet med DPLAN er at vi skal være den beste samarbeidspartneren for alle som skal gjennomføre en dugnad.
For at vi skal klare å møte våre kunders forventninger har vi gjort noen tydelige valg.

Chat med oss!

Vi er pålogget!

Vennligst skriv inn navn og e-post:

-
-

Vi er dessverre avlogget!

Bruk skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg så fort vi har anledning.

Takk! Vi har mottatt din henvendelse.
- ×

Få informasjon om dugnader!

KUNDESERVICE
Vi ønsker å bidra til en enkel og effektiv gjennomføring. For å klare dette, følger vi opp alle kunder underveis og er tilgjengelig under hele prosessen. Dette er en unik kundeservice, og er veldig verdifull for dere som kunder.

DEG SOM KUNDE
Alle i DPLAN har vært med på dugnader, og hatt ansvaret for dugnader. Vi vet det er mye jobb, og at det kan oppstå utfordringer underveis. Med å velge DPLAN har du som er ansvarlig for dugnaden en god støttespiller. Vi hjelper deg før, under, og etter gjennomføringen.

TRYGGHET
Vi har vært i bransjen i mange år, og er godt etablert som bedrift. Vi har gode teknologiske løsninger på lager, logistikk, og kommunikasjon. Våre ansatte er erfarne og de kjenner bransjen godt. De vet hva som kreves for å gjennomføre en dugnad, og de vet hva som kan gå galt. For deg som kunde er det en trygghet å vite at vi bryr oss om din dugnad, og at vi ønsker å bidra til at det skal bli et vellykket prosjekt som gir gode inntekter.

SERIØSITET
For dere som skal velge et dugnadsprosjekt finnes det mange muligheter. Det kan være lett å la seg friste av lovnader om høy fortjeneste. Det er jo tross alt inntekter det handler om. Vi mener at det er mange andre forhold som også må vurderes, og det er stor forskjell på gruppene. Derfor tar vi en prat med dere først, for å få vite litt mer om dere, så velger vi en dugnad som vi mener passer for dere. Det er selvfølgelig helt opp til dere om dere vil ha den eller en annen dugnad.

PRODUKTER
De fleste dugnadene handler om salg av produkter. Vi i DPLAN har noen klare prinsipper for hvilke produkter som er salgbare, og hvor mange enheter det er realistisk at hvert medlem skal kunne selge. Vi gir råd, men dere bestemmer selv til slutt hva og hvor mye dere skal selge.

Ta kontakt med oss for å finne ut om vi har en dugnad som passer for dere!

Messenger